De Breimeisjes.nl
Over ons
Wij zijn twee “meisjes”van "veertig +" en houden ons fulltime bezig met het huishouden en de zorg voor onze kinderen. Dit proberen wij uiteraard zo efficiënt mogelijk te doen. Ook het napluizen van reclamefolders behoort tot onze vaste gewoontes. Onze vriendschap is dan ook ontstaan tussen de winkelschappen vol met lekkers en snuisterijen. We kenden elkaar van gezicht, omdat onze kinderen bij elkaar op school zitten, en al gauw volgde een gesprekje. Eerst vijf minuten, daarna iets langer en al gauw konden we het staande niet meer af: hier moest koffie bij!
Nu is ons beroep als huisvrouw inmiddels redelijk bijzonder, maar nog meer bijzonder is dat we beiden van handwerken houden. Handwerkende veertigers zijn in onze omgeving zo goed als uitgestorven. Zo is de club van de breimeisjes ontstaan. Een beetje een grapje, maar intussen zijn we enthousiast bezig met allerhande creaties die we graag op deze website laten zien. Op de blog van De Breimeisjes zijn altijd de meest actuele werkstukken te bekijken.

Naar boven
Nu ook op Facebook!
wegwijzer
Volg ook de blog van De Breimeisjes!
Op zoek naar een origineel en handgemaakt cadeau? Daar haken wij, De Breimeisjes, graag op in. Want De Breimeisjes maken graag wat voor u!
Via de wegwijzer is te vinden wat we zoal maken en gemaakt hebben. Er is veel mogelijk! Wij beschikken over een ruime hoeveelheid patronen en ideeën en dankzij het "world wide web" is het haast niet mogelijk om te zeggen dat iets niet mogelijk is.

debreimeisjes@gmail.com is het mailadres voor vragen, opmerkingen en/of bestellingen!
thuis
de Breimeisjes
contact
wegwijzer
Liefs van De Breimeisjes!
debreimeisjes.blogspot.nl